Ματινα Νικολαου Σχεση / Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: Η πρώτη επίσημη - Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση .

Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε . Ο βασίλης πορφυράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή μίλησε για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου, τον νίκο μουτσινά, . Για τη σχέση του νίκου μουτσινά με τη μαρία ηλιάκη ρωτήθηκε από την εκπομπή super κατερίνα η ματίνα νικολάου, η «βάνια» από το καλό . Η ματίνα νικολάου διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή βαίνουν . Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και τον νέο της σύντροφο. “Μένουμε σπίτι”: Η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε τρυφερή
“Μένουμε σπίτι”: Η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε τρυφερή from fthisimage.azureedge.net
Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου. Ο βασίλης πορφυράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή μίλησε για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου, τον νίκο μουτσινά, . Για τη σχέση του νίκου μουτσινά με τη μαρία ηλιάκη ρωτήθηκε από την εκπομπή super κατερίνα η ματίνα νικολάου, η «βάνια» από το καλό . Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και τον νέο της σύντροφο. Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση . «η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι». Η ματίνα νικολάου διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή βαίνουν .

Για τη σχέση του νίκου μουτσινά με τη μαρία ηλιάκη ρωτήθηκε από την εκπομπή super κατερίνα η ματίνα νικολάου, η «βάνια» από το καλό .

Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε . Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους. Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση . Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και τον νέο της σύντροφο. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Η ματίνα νικολάου διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή βαίνουν . Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου. Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη. Ο βασίλης πορφυράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή μίλησε για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου, τον νίκο μουτσινά, . Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της bασίλη πορφυράκη και αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι». Για τη σχέση του νίκου μουτσινά με τη μαρία ηλιάκη ρωτήθηκε από την εκπομπή super κατερίνα η ματίνα νικολάου, η «βάνια» από το καλό .

Η ματίνα νικολάου διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή βαίνουν . Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της bασίλη πορφυράκη και αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχουν. Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη. Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη.

Ο βασίλης πορφυράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή μίλησε για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου, τον νίκο μουτσινά, . Ματίνα Νικολάου-Î'ασίλης Πορφυράκης: Η πρώτη επίσημη
Ματίνα Νικολάου-Î'ασίλης Πορφυράκης: Η πρώτη επίσημη from www.tlife.gr
Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε . Για τη σχέση του νίκου μουτσινά με τη μαρία ηλιάκη ρωτήθηκε από την εκπομπή super κατερίνα η ματίνα νικολάου, η «βάνια» από το καλό . «η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι». Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι. Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση . Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους. Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι. Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους. Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και τον νέο της σύντροφο. «η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι». Ο βασίλης πορφυράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή μίλησε για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου, τον νίκο μουτσινά, . Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση . Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της bασίλη πορφυράκη και αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχουν. Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε . Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη. Η ματίνα νικολάου διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή βαίνουν . Η βάνια, ο νίκος μουτσινάς και το κίνημα #metoo (video. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου.

Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους. Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε . Ο βασίλης πορφυράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή μίλησε για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου, τον νίκο μουτσινά, . Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη. Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και τον νέο της σύντροφο.

«η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι». “Μένουμε σπίτι”: Η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε τρυφερή
“Μένουμε σπίτι”: Η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε τρυφερή from fthisimage.azureedge.net
Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της bασίλη πορφυράκη και αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχουν. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους. «η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι». Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση . Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη. Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου. Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και τον νέο της σύντροφο.

Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη.

Ο βασίλης πορφυράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή μίλησε για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου, τον νίκο μουτσινά, . Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και τον νέο της σύντροφο. Η ματίνα νικολάου διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον τραγουδιστή βασίλη πορφυράκη. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της bασίλη πορφυράκη και αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι». Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε . Η βάνια, ο νίκος μουτσινάς και το κίνημα #metoo (video. Η ματίνα νικολάου διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή βαίνουν . Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση . Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους.

Ματινα Νικολαου Σχεση / Ματίνα Νικολάου-Î'ασίλης Πορφυράκης: Η πρώτη επίσημη - Καλεσμένη στην εκπομπή της ερτ «μαμά… δες», η ηθοποιός μίλησε στη ζωή κρονάκη για τον οριστικό χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, την υγιή σχέση .. Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ρήξη στη σχέση των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια υπήρξε και παντρεμένη. Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους. «η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι ήρεμη και την απολαμβάνουμε», λέει η ματίνα νικολάου ή αλλιώς η «βάνια» από το «καλό μεσημεράκι».

Ο βασίλης πορφυράκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη ματίνα νικολάου ματινα νικολαου. Μιλώντας στη ζωή κρονάκη και την εκπομπή «μαμά…δες» της ερτ 2, εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους.